Vi har dessverre ingen distribusjon fra Drammen per nå. Gå til oslovedsentral.no i stedet.
17. april 2024

Om Drammen Vedsentral

Drammen Vedsentral leverer bjørkeved i sekk i Drammen og nærområdet. Du bestiller på nett, og velger selv tid for levering, og kan bestille bærehjelp om du trenger det.

Vi har drevet med salg av ved siden 2010, og har levert tørr og fin bjørkeved til tusenvis av fornøyde kunder i Oslo-området. Nå er vi også endelig i Drammen! Vår spesialitet er enkel bestilling og problemfri levering helt hjem, når det passer for deg.

I nettbutikken velger du selv dag og tid for levering, og får bekreftet leveringstid med det samme. Vi har vanligvis god kapasitet, og kan stort sett levere samme eller neste hverdag.

Vi fokuserer på å levere norsk, naturtørka og kortreist ved. Det er mange fordeler med det, både i kvalitet og miljøegenskaper. Norske produsenter klarer for tiden ikke å dekke etterspørselen i Norge, og det er en betydelig import fra Øst-Europa. Etter mange år i bransjen er vår erfaring at det er svært varierende kvalitet på ved som importeres, og vi leverer nå utelukkende norskprodusert ved av høy kvalitet. Veden er produsert på bestilling på Finnskogen i Hedmark, og får år etter år svært gode tilbakemeldinger.

Bjørkeveden pakkes og leveres i velfylte 40liters sekker. Vedsekkene er lette å bære og stable. De veier ca 15 kg, og de fleste kan fint bære dem.

Å bære mange sekker kan bli tungt. Du kan bestille bærehjelp hos oss dit du trenger det, både inne og ute, ned i kjelleren eller opp til 6. etasje.

Vi har ikke eget utsalgsted i Drammen, og leverer all veden på døra. Dette setter kundene våre stor pris på, da mange ikke har bil som er egnet for å transportere store mengder med ved. Alt du trenger å gjøre er å legge inn bestilling på nettet - så ordner vi resten.