Vi har dessverre ingen distribusjon fra Drammen per nå. Gå til oslovedsentral.no i stedet.
24. juni 2024

Levering

Vi i Drammen Vedsentral har spesialisert oss i å levere bjørkeved hjem til private, og til bedrifter og institusjoner på det meste av Jæren.
Våre bud leverer i hele Drammen. Det meste av eller hele disse kommunene er dekket innenfor vår standard leveringskostnad.
Vi har norsk, tørr og fin ved på lager, og her er de første ledige tidsrommene for levering av bjørkeved til deg:

loading...

Bæretjeneste

En vedsekk på 40 liter veier rundt 15 kg, og er lett å håndtere for en frisk voksen. De fleste klarer seg fint uten bæretjeneste. Uten bestilt bærehjelp, blir vedsekkene levert dit hvor varebilen kan kjøre.

For en del av kundene er det likevel nødvendig eller ønskelig med bærehjelp, og hos oss kan alle bestille det. Vi bærer opp til 6. etasje, og det er spesielt populært for de som ikke er like unge og spreke lenger. De ulike kategoriene du kan bestille bæring for er:

  • Utendørs inntil 15 m
  • Garasje/Vedskjul
  • Utendørs over 15 m
  • 1. etasje
  • Kjeller
  • 2.-4. etasje
  • 5.-6. etasje

Du finner bæreprisen per sekk for hver kategori i bestillingsskjemaet vårt.

Lang kjøretid?

Når du bestiller, beregner skjemaet kjøretid til din adresse fra vårt lager. Hvis kjøretiden er mer enn 40 minutter, kan vi ikke tilby levering til standard kostnad. Ofte kan vi likevel levere til deg mot et tillegg i prisen, og du må i slike tilfeller ta kontakt med oss for å avklare det. Vi vil da avklare om vi kan levere til deg, og til hvilken pris.

Leveringsdag og -tidsrom

Du velger selv når du ønsker å få veden levert, og kan velge blant ledig dag og tid i skjemeaet når du bestiller. Du kan velge fire uker fram i tid. Dersom du ønsker levering lenger inn i framtida, velg den siste datoen og skriv hvilken dato du egentlig ønsker i kommentarfeltet.

Du kan gå en tur - budet ringer deg før levering

Du er ikke nødt til å være hjemme i hele det leveringstidsrommet du har valgt. Sjåføren tar kontakt på telefon ca. en halv time på forhånd, slik at du rekker å komme hjem hvis du er i nærheten.

Bestillingsfrist for levering samme dag

Dersom du bestiller før kl 11, og det er ledig kapasitet, kan du velge levering tidligst samme kveld i tidsrommet 17-2130.
Dersom du bestiller før kl 15:30, kan du velge levering tidligst dagen etter i tidsrommet 09-14.

Vi har volumavtaler med budfirmaer som gjør det mulig å levere ved til en rimelig kostnad, og til mange kunder også i høysesong. Da er det en forutsetning at budene selv kan planlegge levering innenfor de angitte tidsrommene. Vi vet derfor ikke nærmere når leveringen vil skje hos deg.